Monday, August 23

Ta din kappa och din väska, bli inte sen.
Today I'm channeling my collegiate self. School will be starting soon and I can wait! I long for silent libraries, duffel coats, tall stacks of books and the warm glow from those little lamps that sits on top of the desks in the auditorium at Stockholm University. *nerd* To satisfy my need I listen to this old, precious favorite and remember a cold and beautiful fall from two years ago, when I first fell in love with Kristofer.

xox

Emily

4 comments:

lisa said...

vackraste!

lottis_lottis said...

I will send you off to school with a lunch-box and an apple, my sweet, sweet child
Love mami

Lisafin said...

Gillar den nya kostymen på bloggen! =) Så otroligt bra bilder, jag önskar att jag kunde plåta som du.. När du tar självporträtt använder du stativ, självutlösare, eller kontroll? Förlåt om jag kanske ställer helt banala frågor om ditt fotograferande. Men jag vill att du ska veta att din blogg är en sådan inspirationskälla för mig! Nu en fråga som jag tror att många av oss läsare undrar (du gav oss en liten förnimmelse om det i ett tidigare inlägg). ;) Hur träffades du och Kristofer?

Emily said...

Lisa - *rodnar*

Mami - Loveyouloveloyloveyou.

Lisafin - Oh, va kul att du tycker om det nya När jag tar självporträtt använder jag stativ och självutlösare med fjärrkontroll, det blir oftast bäst(och inga frågor är banala, tänk aldrig så!). Angående hur jag och Kristofer träffades så har många undrat om det, och jag har tidigare lovat att skriva ett inlägg om det. Det tycks inte ha blivit av, men det ska det ändras på! Så håll till godo lite till, så kommer du snart få veta... ;*

Follow this blog with bloglovin

Follow See Emily play