Wednesday, May 26

Dagdrivare.


Photography by Sofia Sanchez and Mauro Mongiello for Citizen Kane March 2004.

I really adore these. Partly because Lily is such a great model (and I like her even more after The Imaginarium of Doctor Parnassus), but also because I think this is an example of really good styling. I mean, it's from 2004 but most of the looks still feel relevant today. And, obviously, I love that hat. ;)

xox

Emily aka Hat Girl

3 comments:

lavelle said...

i love this shoot!

and that film was amazing xx

Alina said...

åh, vad roligt, det innebär att du ändå vågade se filmen till slut (för visst tvekade du?)! så himla konstig, fast bra. och fröken cole är ju så himla fin, jag totalälskar hennes hårfärg.

p.s. vet inte om det bara är för mig, eller alla, men varje gång jag vill kommentera måste jag iaf trycka på "publish your comment" 2 ggr, för första gången går inte ens kommentaren till granskning..? bara så att du vet, ifall det är något knas så det inte missas kommentarer, vore ju trist :)

Emily said...

lavelle - i know, me too! ;)

alina - ja, jag tvekade verkligen, men den var väldigt fin! terry gilliam har gjort bättre filmer dock (tycker jag iallafall), ska skriva om dem nån dag tänkte jag.

visste inte att det var sånt knas med kommentarerna, ska kanske testa att köra utan granskning och se om det funkar bättre. tack för heads upp darling!

Follow this blog with bloglovin

Follow See Emily play